Wetsuits

Leuk, modern, gek en energiek. Zo zou je de nieuwste wetsuits van Bubble Gum kunnen omschrijven. Ken je ze nog niet? Dan mag je de speciale editie van dit merk zeker niet missen.

De nieuwe wetsuits van Bubble Gum zijn juweeltjes voor elke surfer. De nieuwe Neopreen pakken zijn niet alleen fantastisch ontworpen, maar beschikken ook over high-end eigenschappen waar je u tegen kunt zeggen.

Met de unieke Bubble Gum coating op de voor- en achterkant is het pak 50% lichter dan traditionele wetsuits. Daarnaast is het materiaal ook nog eens warmtegeleidend. Wat een voordeel is wanneer je in koud water gaat surfen. Het pak is voor 80% van neopreen en voor 20% van nylon gemaakt. De perfecte combinatie van kwaliteit, flexibiliteit en warmte.

Zoals we gewend zijn van Bubble Gum kun je van de Surf Lightning en Surf Blitz collectie volledige unieke combinaties vinden. De pakken zijn gemaakt van 3/2mm neopreen met lange mouwen en zonder capuchon. Deze speciale editie is voorzien van een fantastisch ontworpen print dat verwijst naar een bliksemlicht op een donkere achtergrond. Op de achterkant van het pak kun je het Bubble Gum logo vinden.

BODYBOARD KOPEN

Voordat je een bodyboard gaat kopen, moet je wel rekening houden met een aantal dingen. Je lengte en gewicht spelen hierbij een belangrijke rol. Door het bodyboard aan je lengte en gewicht aan te passen kun je beter manoeuvreren.  Waardoor je uiteraard ook meer van deze sport kunt genieten.

Ook de breedte en de materialen zijn belangrijk wanneer je van plan bent een bodyboard aan te schaffen. Brede bodyboards zijn vooral geschikt voor lage en rustige golven. Terwijl het Boogie board meer geschikt is voor hoge en krachtige golven. Afhankelijk van de temperatuur en omstandigheden van het water, kun je voor verschillende materialen kiezen waarvan het bodyboard gemaakt is.

In ons assortiment vind je de beste bodyboards van 2020. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • De Hubb Bat Tail, perfect voor lage golven
  • De Houston Hubb is ideaal voor hoge en krachtige golven in koud water
  • De Answer Pride is een aanrader voor lage maar krachtige golven in warm water.
  • De Roxy Pop voert je in no-time naar de top van de hoogste golven en is geschikt voor zowel warm als koud water

Klik hier om naar de home pagina te gaan.